Over mij

Hoi! Mijn naam is Marco,

Vanaf mijn 10e ben ik al in de weer met camera`s. Eerst kleinschalig voor mijn familie en vrienden. Later op mijn 14e plaatste ik de video`s op YouTube. In die tijd begon ik ook met maken van promotievideo`s voor bedrijven.

In de vierde klas van de middelbare school heb ik stage mogen lopen bij radio en televisie bij de Lokale Omroep Elburg. Hier heb ik televisie items leren maken, maar ook hoe je een radioprogramma maakt en presenteert.

Na mijn middelbare heb ik de audiovisuele opleiding gedaan op Landstede in Zwolle. Tijdens die opleiding ben ik erg gaan verdiepen hoe ik voor opdrachtgevers een concept bedenk en dat van a tot z uitvoer. Hiervoor heb ik ook stage gelopen bij NEP in Hilversum.

In het derde jaar van mijn opleiding ben ik gaan werken voor NEP als geluidstechnicus voor Eurosport. Hier heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het geluid, wat natuurlijk ook erg van belang is bij video producties.

Toen ik mijn opleiding heb afgerond, heb ik mij meteen ingeschreven bij de KVK. Met het bedrijf wat ik heb film en fotografeer ik bedrijven, bruiloften, aftermovies en help ik mijn klanten met het maken van een videoproductie. Waar ik super trots op ben!